Waardevolle cadeau!

samsung

Dit is mijn verhaal over Samsung Galaxy: ik moest deze jaar mijn VMBO-diploma halen, maar dat was beetje moeilijk voor mij, omdat ik niet zo slim ben! Ik heb mijn best gedaan om die diploma te halen en gelukkig het is me gelukt! Ik heb uiteindelijk mijn diploma binnen. Toen mijn vader het wist hij werd heel erg blij en hij feliciteerde me voor het behalen van mijn diploma. Hij weet wel dat ik een Samsung Galaxy telefoon wilde, dus hij ging op internet zoeken. 

Samsunggalaxys2.nl 

Als eerst wat hij zag was samsunggalaxys2.nl, hij ging kijken voor een telefoon en daar heeft hij veel leuke, mooie en goedkope telefoons gezien. Ten slot heeft hij een Samsung Galaxy telefoon gekozen eb heeft hem gekocht! De volgende dag was het binnen. Hij kwam naar mijn kamer toe en zei: “Alsjeblieft, dit is je beloning”. Op dat moment ik was heel erg gelukkig met mijn nieuwe telefoon. Het was ook een soort van motivatie om door te gaan studeren. 

Samsung Group  

Het verhaal van Samsung: Samsung Group is de grootste chaebol (Zuid-Koreaanse vorm van een conglomeraat.) van Zuid-Korea, een variant van Zuid-Koreaanse conglomeraten, en een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Samsung Group werd op 1 maart 1938 opgericht door Lee Byung-chul in Daegu, Zuid-Korea. Het bedrijf is actief in meer dan 58 landen/ regio’s en heeft wereldwijd meer dan 450.000 medewerkers. Samsung is het enige Koreaanse merk dat wordt genoemd in de top 100 van sterke merken.  

S10

Geef een antwoord